onsdag 30. september 2009
Okei, for å oppsummere de dagene jeg ikke har skrevet i bloggen!

Var på danskebåten stena saga med patrik. Patrik var med familien hans, mens jeg var med familien min. Stena saga er en ganske liten båt, men du har det ikke mer morro enn du gjør det selv, så vi dro på bar, dro på casino, og club.

Taxfreen var som vanlig, men følte egentlig ikke no forskjell om det var billigere enn vanlig eller ikke. Må si det med en gang at alkohol og bølger passer ikke sammen! Jeg vant forresten 300 kr ved å putte mindre enn 45 kr på spilleautomaten, snakk om flaks! Patrik sin strålende avtrekker og min statistikk! hehe!

Dagen etter da jeg kom hjem igjen, var klokken ca 20.30, og jeg la meg til sengs med en gang og sov til neste dag kl 14, og satt sånn sett på datamaskinen hele dag.

Neste dag møtte jeg Patrik, og Anders, gikk tur med bikkja, og spilte noe bilspill, husker ikke hva det heter, men var veldig realistisk! Patrik måtte dra hjem, og Anders kjørte han til furuset tbane, deretter dro jeg og Anders hjem til han igjen, for å spille no strategi spill på daten, og bilspillet. klokken var ca 23 da jeg kom hjem igjen.

Da var det jobb tid i går, og jobbet tre og en halv time, når jeg egentlig skulle jobbe fem og en halv time, klarte ikke mere, hadde hodepine, og drasset meg til jobb, verre var at det satt en skriker rett ovenfor meg og snakket drithøyt i telefon og voldtok tastaturet. Hvorfor er folk så plagsomme? Nå skal jeg på jobb igjen! Jeg har fått lønning!! :D

I morgen kommer Patrik, og da skal vi bestille flybilletter!

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar